Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    PRODUCATORI
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    4 abonati
    PAGINI


    ANA INTERMED CO...

    Coserit


    O lucrare Educativa

    Surprize Surprize ,

     

          Azi 5 feb 2011 , am descoperit ca inca mai am de invatat de la Bunicii nostrii . Toata  lumea stie ca un cos deserveste o sursa de foc – fie ca este Semineu sau teracota-etc .  

          Am fost solicitat pentru  curatirea unei teracote , imobil construit in timpul razboiului pentru ofiterii Germani . Felicit , daca mai este in viata , acel meserias care printr-o constructie de exceptie , a unui sistem de incalzire , a realizat o bijuterie .

          Patru teracote racordate la un singur cos , pe baza unei Ursoaice .

          Ursoaica = denumire pentru deviatiile create in podul unei locuinte , pentru un cos de fum construit pe zidul de rezistenta , sau la intersectia a doua ziduri .

          Pentru colegii mei , care cunosc ce inseamna , le comunic ca s-a construit o camera colectoare in zidul dublu lat , cu o gura de vizitare astupata de un meserias destept prin tencuiala  , care a permis , ca timp de peste 45 de ani  sa nu se curete acest sistem  - am intrebat proprieatra in varsta de 86 de ani – Demn de cartea recordurilor .

          Am scos peste 16 galeti de gudron , pentru a curata toata instalatia . Atentie , …a fost calculata  in dimensini Matematice . S-a creat un sistem  spiralat de aerare , iar panta intre Ursoaica si Camera Colectoare , am apreciat-o la un 50 de grade  .

         Cosul construit la doua caramizi jumate pe latura mare , sectiune dreptunghiulara . Iar ursoaica in spirala . Sper ca din fotografiile facute , sa realizati sistemul .

         Recunosc ca din galeriile Romane , m-am inspirit  si am reusit incalzirea unui imobil  , fara motoare si alte electrice . Am reusit sa incalzesc un intreg imobil , fie ca erea casa sau vila . Acum sunt sigur ca pot monta mai multe sobe de Bucatarie - Dormitor etc  , pe acelasi cos  .

         Va asigur de Respectul Meu

        Cu Stima

         Marius

     

     

     













    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008