Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    PRODUCATORI
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    4 abonati
    PAGINI


    ANA INTERMED CO...

    Alte Tipuri de Lucrari


    Executare Lucarna la Comanda

    Spre Surprinderea Mea ,

        Proprietarul unei Vile in Constructie , dupa ce a contractat montarea Tablei pe Acoperis .....A Descoperit ***** nu are cine sa execute Doua Lucarne .
        A vizitat mai multe Tamplarii si alti constructori si ..........ingrijorat m-a intrebat daca stiu pe cineva care sa faca asa ceva .

       Fiind Clientul meu si om de Treaba ......m-am hotarat sa-l ajut si sa-i confectionez Lucarnele .

       Am descoperit cu aceasta Ocazie urmatoarele .

      1  Meseriasi sunt pe Cale de Disparitie .  - Noi acei , care am invatat ce inseamna si Protectia Muncii de pe timpul lui Ceausescu ...Stim si meserie ... cei mai tineri ....Dupa ureche ... Cei Batrani nu mai lucreaza .

     2  Meseriasii Buni ....Chematii din Alte Tari .. ca aici nu se platesc Artizanatele , iar daca stiu sa lucreze ...Refuza ...intrucat nu sunt Platiti de Proprietari la adevarata valoare  .

         Morala   Repede si bun si Ieftin  ....Nu Exista

    3  Arhitectii Traseaza o linie ...iar pt acel desen ...un muncitor isi Sparge CREEERU .

        Cand Alegeti Arhitectii ... Vedeti si daca stiu ce vor si nu sunt facuti la Norma .


        Personal Lucrez in Sistem , sunt Inginer constructor , dar si Lucrator de Santier ... si deseori am observat ca ..... Aerul Misterios si Aroganta Arhitectilor ... Prinde bine la cel care spera sa Gaseasca Arhitectul Experimentat .    In Schimb cu parere de rau le comunic , ca sunt  ,.....Multi dintre Ei Cu facultatea facuta pe banii Parintilor . Adica PRAF . Iar legatura de Santier nu exista . 

        Concret ce vor Ei cu ce se intampla in Santier ....Nu se Pupa ....Si poate mai vin si in santier in Inspectie , dupa ce Iau banii Clientilor .

        Cu Stima

       Un Cosar

       Marius





































    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008