Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    INFO REGHIN ONLINE
    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    INFO REGHIN ONL...

    CASA si GRADINA


    EvoraCenter






    Vrei ca informatiile tale sa apara la aceasta categorie? Contacteaza-ne !!! Tel: 0758-644.761





                                                               http://*****


     

    Bine ati venit!
    In mod sigur nu exista reghinean care sa nu fii auzit sau sa fii avut contact vreodata cu Evora Center. Cu totii avem nevoie de cel putin unul dintre produsele care se gasesc la Evora, fie pentru a realiza lucrari noi in casele noastre, fie pentru repararea lucrarilor existente.

    Vom incerca in paginile acestui site sa va prezentam, pe cat este posibil, activitatea desfasurata in cadrul Evora Center, cu accent pe produsele pe care reusim sa le gasim in stoc tot timpul. Marea diversitate a produselor nu ne va permite sa intram in amanunt in ceea ce reprezinta si cum este utilizat fiecare produs sau gama de produse. De aceea, pentru a avea o mai clara imagine asupra noastra si asupra produselor pe care le comercializam va asteptam cu nerabdare in locatiile noastre.

    In orasul Reghin, locatiile in care este prezenta Evora Center sunt:

    magazin finisaje: Reghin, P.Maior nr.53 (in centrul orasului, vis-a-vis de Politia Reghin)
    showroom mobila: Reghin, Mihai Viteazul nr.19 (vis-a-vis de BRD Reghin, in vechea locatie Evora)
    depozit materiale de constructii: Reghin, str.Viilor nr.84 (iesire catre Breaza, la dreapta dupa restaurantul Ardealul)
    depozit Eco Euro: Reghin, str.Viilor nr.84
    sectie productie usi interior: Reghin, str.Carpati nr.84 (in spate la Humi)
    Vedem astfel diversitatea activitatilor desfasurate in cadrul Evora Center, pornind de la comert cu amanuntul, pana la comert en-gros si chiar productie de usi interior. Prin prisma acestor activitati Evora Center este impreuna cu Eco Euro Trading, unul dintre grupurile de firme majore din Reghin, oferind locuri de munca pentru un numar mare de angajati.

    Toate aceste activitati au aparut ca raspuns la nevoile pe care Dumneavoastra, clientii nostri, le-ati exprimat in momentul in care ati trecut pragul fiecarei dintre aceste locatii. Suntem aici pentru a va servi pe Dumneavoastra in cel mai cinstit mod posibil, incercand sa aducem produsele la preturile care va multumesc pe Dumneavoastra, incercand periodic prin promotiile, campaniile si serviciile oferite, sa satisfacem nevoiele clientilor nostri.

     

    Despre noi
    Activitatea a inceput in anul 1994 prin intermediul Eco Euro Trading, firma care se ocupa de partea de distributie nationala a produselor noastre din en-gros. Solicitarile clientilor nostri au determinat ca in anul 2000 sa prinda contur si firma Evora Center cu activitate exclusiva de vanzare cu amanuntul a produselor industriale si de amenajari interioare, activitate realizata in cadrul locatiei din strada Mihai Viteazul nr.19 (actualul showroom mobila Evora, vis-a-vis de sediul BRD Reghin).

    Pozitionarea clientului pe primul loc in prioritatile noastre, ale celor care activam in cadrul Evora Center, a fost consfintita si in cadrul siglei si a sloganului inregistrate la OSIM: Familia ta – centrul preocuparilor noastre. Se reflecta in aceasta formulare faptul ca satisfacerea nevoilor clientilor nostri este prioritatea noastra numarul 1.

    Ajuns la nivelul unui grup de firme, Evora Center - Eco Euro Trading Reghin continua procesul de dezvoltare pornit la inceputul anilor 2000 si deschide in septembrie 2005 o noua locatie centrala, situata in P-ta Petru Maior nr.53, pentru a fi mai aproape de clientii nostri, oferindu-va in cadrul magazinului de finisaje o gama mult largita de produse, cu expunere corespunzatoare.

    Pentru a sustine cu stoc de marfa cererile clientilor s-a dezvoltat si partea de depozit materiale de constructii, amplasat in strada Viilor nr.84, cu produse nou intrate in portofoliul Evora Center, de la furnizori de renume din Romania care ne-au acordat sprijinul si increderea lor pentru a reusi sa creem in Reghin locatiile din care clientii nostri sa poata iesi multumiti de ceea ce gasesc.

    Prin intermediul Eco Euro Trading a fost dezvoltata si partea de productie usi de interior, inceputa in 2004-2005, in prima faza pe locatia depozitului de materiale de constructii din strada Viilor. Intre timp linia tehnologica a fost completata si modernizata cu masini avand comanda numerica, ceea ce a necesitat relocarea activitatii de productie in strada Carpati nr.11 (in spatele Humi). Aici reusim sa producem usi de interior, scari de zugrav si scari mansarda, gama de produse urmand sa fie completata in continuare si cu alte repere cerute de catre Dumneavoastra, clientii nostri.

    Pentru a ne cunoste mai bine si a reusi sa multumim asteptarile Dumneavoastra, va asteptam in oricare dintre locatiile in care suntem prezenti in Reghin.

     

                                                                           LOCATII

    Magazin finisaje
    Magazinul de finisaje Evora Center este amplasat in zona centrala a orasului Reghin, la adresa Pentru Maior nr.53, vis-a-vis de cladirea Politiei Reghin. Diversitatea de produse pe care o puteti gasi in acest magazin este aratata in primul rand de numarul de repere existente pe stoc: mai mult de 15.000 de produse cu stoc.

    In ceea ce priveste organizarea expunerii in cadrul magazinului, aceasta este structurata in 10 gestiuni:

    florarie – peste 100 de articole
    electrice – peste 3500 de articole
    menaj – peste 2500 de articole
    termice – peste 1500 de articole
    scule – peste 4500 de articole
    vopsele – peste 1000 de articole
    parchet – peste 500 articole
    galerii – peste 300 articole
    electrocasnice – peste 1000 de articole
    obiecte sanitare – peste 1000 de articole
     

    Pentru cumparaturile efectuate in cadrul magazinului, beneficiati de servicii de transport gratuit (pentru valori ale cumparaturilor mai mari de 500 lei). In plus, pentru produsele pentru care este necesar montaj (usi interior, usi metalice) efectuam montaj contra cost.

    Programul de functionare al magazinului este astfel:
    Luni – Vineri intre orele 08.00-19.00
    Sambata intre orele 08.00-14.00

    Pentru a cunoaste mai bine oferta noastra va invitam in paginile urmatoare sa vedeti imagini surprinse in cadrul fiecarei gestiuni din cadrul magazinului, dar in primul rand va asteptam in cadrul magazinului nostru.

    Adresa:

    Reghin, Petru Maior nr.53
    Tel. 0265-511229
    Fax 0265-511472
    Mail:
    *****
    *****

                                           http://*****

    Showroom mobila
    Pentru a intregi portofoliul de produse oferit de catre Evora Center pentru piata reghineana, in toamna anului 2006 a fost lansat si Showroom de mobila, in vechea locatie a magazinului Evora Center, cu o gama diversificata de produse pentru amenajarea si decorarea spatiului locuibil sau de birouri. Multitudinea de produse din care sa poata selecta clientii ceea ce se potriveste nevoilor lor specifice au fost cuvintele cheie de la care s-a plecat in aprovizionarea si dotarea marfurilor din acest showroom.

    In cadrul magazinului puteti gasi mobilier si decoratiuni pentru toate buzunarele si toate gusturile, iar pentru comenzile Dumneavoastra speciale, colegii care se ocupa de vanzari va stau la dispozitie. Categoriile de produse care sunt prezentate in showroom cuprind:

    mobilier pentru dormitoare
    mobilier pentru living
    mobilier de bucatarie
    mobilier pentru spatii de birouri
    mic mobilier
    canapele si coltare
    decoratiuni si tablouri, cu specific de sezon
    covoare
    Producatorii pe care ii puteti gasi aici sunt de renume national (Silvarom, saltele Siesta), showroom-ul fiind chiar partener in cadrul retelei de magazine de mobila Lem’s dezvoltata de catre Lemet, respectand promotiile si discounturile oferite periodic de catre acest producator.

    Serviciile de care beneficiati in cadrul acestui showroom de mobila sunt:

    transport gratuit pentru valoarea cumparaturilor mai mare de 500 lei (se stabileste de comun acord intre vanzator si client in momentul vanzarii produselor)
    montaj gratuit pentru produse, pe raza judetului Mures
    consiliere de specialitate din partea personalului cu experienta
    simulari ale aranjarii mobilierului
    Programul de functionare al magazinului este astfel:
    Luni – Vineri intre orele 08.00-19.00
    Sambata intre orele 08.00-14.00

    Pentru a cunoaste mai bine oferta noastra va invitam in paginile urmatoare sa vedeti imagini ale produselor din cadrul fiecarei categorii, dar in primul rand va asteptam in cadrul magazinului nostru.

    Adresa:

    Reghin, Mihai Viteazul nr.19
    Tel. 0265-513810
    Fax 0265-513810
    Mail:
    *****
    *****

                                           http://*****

    Depozit materiale de constructii
    Depozitul de materiale de constructii apartinand Evora Center a fost deschis la jumatatea anului 2007, dupa lungul proces de modernizare a vechilor hale, in locul carora au aparut moderne hale metalice cu suprafata mare de expunere. Structurate in mai multe gestiuni, produsele care se gasesc aici intregesc nomenclatorul de produse al Evora Center, incercand sa va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru casele Dumneavoastra.

    Acelasi principiu din sloganul companiei este respectat si in cadrul depozitului, preocuparea noastra esentiala fiind servirea clientilor nostri. Pentru a va oferi avantaje suplimentare, in cadrul depozitului beneficiati de transport gratuit pentru valori ale cumparaturilor mai mari de 500 lei, precum si de o grila de discounturi corespunzatoare valorii marfurilor pe care le veti achizitiona. Promptitudinea livrarilor de marfa este asigurata de parcul de masini puse la dispozitia Dumneavoastra, neexistand restrictii sau tarife suplimentare in ceea ce priveste livrarile in localitati mult indepartate de Reghin.

    Gamele de produse existente in cadrul depozitului acopera aproximativ 2000 de repere cu stoc, organizate in cateva categorii principale de marfa:

    elemente de zidarie (BCA Elpreco, BCA Soceram, caramida Porotherm, caramida Termobloc Sighisoara, boltari fundatie, buiandrugi)
    sisteme de acoperisuri (Elpreco – Skandia si Arcadia, Bramac, Tondach si Siceram, placi bituminoase, sindrila, tigla metalica, jgheaburi si burlane metalice)
    prafuri (Henkel, Danke, Bauleiter, Baumix)
    lavabile, inclusiv lavabile colorate in 1200 de nuante, pentru interior sau exterior
    termoizolatie (polistiren, vata minerala, vata bazaltica)
    fier si laminate (bara patrata, cornier, otel beton OB si PC, otel lat, plasa sudata, profile I si U, tabla aluminiu, tabla decapata, tabla zincata, tevi rectangulare, tevi constructii, tevi negre instalatii, tevi zincate)
    usi si ferestre (usi de interior Eco Euro, usi metalice, ferestre de mansarda Velux si Fakro)
    cos de fum Schiedel
    pavaje si borduri Elpreco
     

    Programul de functionare al depozitului situat in strada Viilor nr.84 este urmatorul:
    Luni – Vineri intre orele 08.00-19.00
    Sambata intre orele 08.00-14.00

    Pentru a cunoaste mai bine oferta noastra va invitam in paginile urmatoare sa vedeti imagini ale produselor din cadrul fiecarei categorii, dar in primul rand va asteptam in cadrul depozitului nostru.

    Adresa:

    Reghin, str.Viilor nr.84
    Tel. 0265-511136
    Fax 0265-511136
    Mail:
    *****

                                      http://*****

    Productie usi interior
    Piata reghineana solicita in jurul anilor 2004-2005 prezenta unui producator local de usi interior care sa acopere cererea existenta. Astfel ca au aparut in jurul acestor ani foarte multe mici ateliere in care s-a incercat satisfacerea cerintelor clientilor in ceea ce priveste usi de interior de calitate la preturi mici.

    Evora Center, prin partea de productie a Eco Euro Trading, firma partenera din grup, a inceput in aceeasi perioada demersurile pentru crearea unui atelier (in cadrul depozitului din str.Viilor nr.84) in care sa fie produse cateva zeci sau poate sute de astfel de usi de interior folosind fete de usi HDF. S-a inceput cu 2 variante ale produsului, decupata sau plina, prezente in patru variante de nuantare: alb, stejar, cires si mahon, cu interior de fagure de hartie si tocuri create din lemn de rasinoase. Cererea crescanda in timp a determinat modificari ale fluxului tehnologic, in vederea sporirii capacitatii de productie fiind achizitionate in timp o mare diversitate de utilaje noi pentru diversele prelucrari necesare in procesul de productie.

    In final, datorita limitarilor de spatiu existente in cadrul depozitului, s-a luat decizia justificata de a muta acest atelier in zona industriala a orasului, in vederea mai bunei organizari a fluxurilor de productie. Cu aceasta ocazie au fost construite de la zero hale metalice dotate cu centrala termica proprie si uscatoare de cherestea, cu sistem de exhaustare generala, in care se desfasoara astazi productia de usi interior cu fete HDF.

    Efectele se vad in timp, productia fizica sporind si ajungand in prezent la mii de bucati de usi interior. Variantele de produs s-au diversificat prin crearea unei varietati de modele, in mai multe nuante de vopsire si dimensiuni, adecvate cerintelor pe care le au clientii nostri.

    In plus, pe langa produsul de baza, au inceput sa fie realizate si scari de zugrav sau scari pentru mansarda.

    Pentru a va convinge singuri de calitatea produselor realizate, va asteptam in magazinele si depozitul nostru.

    Pentru cumparaturile efectuate in cadrul magazinului, beneficiati de servicii de transport gratuit (pentru valori ale cumparaturilor mai mari de 500 lei). In plus, pentru produsele pentru care este necesar montaj (usi interior, usi metalice) efectuam montaj contra cost.

    Programul de functionare al magazinului este astfel:
    Luni – Vineri intre orele 08.00-19.00
    Sambata intre orele 08.00-14.00

    Caracteristici tehnice produs:

    foaie de usa – high density fiberboard (imita structura lemnului)
    cadrul de sustinere din material lemnos uscat (rasinoase)
    interior alveolar tip fagure pentru izolare fonica si termica
    latime toc: 70 mm
    grosime foaie usa: 40 mm
     

    Pentru a cunoaste mai bine oferta noastra va invitam in paginile urmatoare sa vedeti imagini surprinse in cadrul fiecarei gestiuni din cadrul magazinului, dar in primul rand va asteptam in cadrul magazinului nostru.

    Adresa:

    Reghin, str.Carpati nr.11
    Tel. 0365-487923

                                
    http://*****

     

    ECO EURO


    ECO EURO TRADING este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1994.

    Principalul obiect de activitate al firmei este importul si distributia produselor sanitare, electrice, articole de feronerie, scule, mobiliere baie, cabine si vani hidromasaj.

    In urma cu 5 ani firma noastra s-a lansat si in productie prin infiintarea unei fabrici moderne cu utilaje de prelucrarea lemnului performante. Produsele finite care sunt realizate in fabrica noastra sunt: usile de interior, scarile de mansarda si scarile de zugrav. In scurta perioada firma noastra se identifica prin calitatea produselor, profesionalismul si promptitudinea livrarilor, avand control atat asupra productiei cat si asupra livrarilor in toata tara care se fac cu parcul auto propriu.

    De la infiintarea fabricii si pana in prezent ne-am specializat in productia usilor de interior pentru locuinte, birouri, pensiuni etc. Oferta noastra bogata permite fiecarui client sa aleaga tipul de usa dorit atat in privinta modelului, cat si in privinta pretului. Trebuie tinut cont de faptul ca aceste usi nu pot fi folosite la intrarea in locuinte, pe casa scarii sau in alte locuri in care conditiile de mediu (temperatura, umiditate) sunt nefavorabile. Toate modelele se caracterizeaza printr-un nivel optim al raportului calitate-pret.

    Obiectivul principal al societatii noastre pentru perioada urmatoare este completarea gamei de usi prin producerea unui model de usa din furnir natural, gama premium complet echipata.

    Adresa:

    Reghin, str.Viilor nr.84
    Tel. 0265-512280
    Fax 0265-512280
    Mail:
    *****

                                              http://*****

     

    Date Contact
    Evora Center SRL

    Sediul social:
    Reghin, Mihai Viteazul nr.19

    Birouri:
    Reghin, Petru Maior nr.53,
    tel.0265-511229, 0265-511472

    Cod unic de inregistrare: RO 13377690
    Reg. Comertului: J 26/505/2000
    Cont IBAN: RO47 BRDE 270S V032 9260 2700
    Banca: BRD Reghin

    Locatii ale activitatii comerciale
    Magazin finisaje
    Reghin, Petru Maior nr.53
    Tel. 0265-511229
    Fax 0265-511472
    Mail:
    *****
    *****

    Showroom mobilier
    Reghin, Mihai Viteazul nr.19
    Tel. 0265-513810
    Fax 0265-513810
    Mail:
    *****
    *****

    Depozit materiale constructii
    Reghin, str.Viilor nr.84
    Tel. 0265-511136
    Fax 0265-511136
    Mail:
    *****

    Productie usi
    Reghin, str.Carpati nr.11
    Tel. 0365-487923

    ECO EURO TRADING - birouri
    Reghin, str.Viilor nr.84
    Tel. 0265-512280
    Fax 0265-512280
    Mail:
    *****

                                                            http://*****




    Vrei ca informatiile tale sa apara la aceasta categorie? Contacteaza-ne !!! Tel: 0758-644.761




    Va recomandam sa ne vizitati si pe Facebook :

    https://*****

    https://*****

    Am aprecia foarte mult daca ne-ati acorda cate un like.Multumim anticipat.





    Va recomandam sa vizitat si portalul reghinenilor -Reghin Online  .
    Speram ca,informatiile din paginile acestui site sa fie utile pentru dumneavoastra.
    Daca aveti propuneri,recomandari,sesizari,reclamatii sau critici constructive,care sa duca la imbunatatirea continutului acestui site,va rugam sa ni 
    le trimiteti.Va multumim.

    Cu deosebita stima,echipa reghin online - portalul reghinenilor 

     
                                                         Centrofarm pe Facebook

      Vrei sa ajuti la derularea activitatilor si proiectelor Asociatiei filantropice "Timi&Raluca"?O poti face printr-o mica donatie in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin


                                     Sau achizitioneaza, un spatiu publicitar.Acesta va fi inserat in pagina aleasa de tine.


                             Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!



                                                    





    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008