Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    INFO REGHIN ONLINE
    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    INFO REGHIN ONL...

    SPORT/TURISM


    Agentia de turism Click Travel





    Vrei ca informatiile tale sa apara la aceasta categorie? Contacteaza-ne !!! Tel: 0758-644.761






    Agenția de turism Click Travel vă oferă vacanțe respectând exact dorințele dumneavoastră de a petrece timpul liber. Fie că doriți pachete complexe, croaziere, circuite sau sejururi , fie că doriți doar cazare , bilete de avion, bilete de autocar, transferuri, asigurări de vacanță sau bilete la meciuri CLICK TRAVEL va sta la dispoziție pentru a vă crea o ofertă personalizată.


    DESPRE NOI

    Agentia ta de turism

    Click Travel este o companie moderna, inovativa cu un management puternic si functional pentru absolut toate ramurile turismului international. Oferim posibilitatea clientilor nostrii sa cumpere o varietate mare de produse turistice - zboruri si hoteluri online si transferuri, rent-a-car, asigurari medicale si asigurari de bagaje la cerere worldwide - dintr-un mediu bine structurat si transparent care permite reducerea costurilor produsului final.

    Ceva ce face "click" este ceva ce functioneaza. Noi definim click prin "a transmite, comunica si lucra impreuna usor, productiv si transparent". Cuvantul "click" are deasemenea o rezonanta cu o directie tehnica, ceea ce se reflecta asupra a ceea ce facem: introducem tot timpul tehnologia serviciilor noi care se indreapta spre online si ii ajuta pe clientii nostrii sa gestioneze usor documentele de calatorie, itinerariile si rezervarile la un click distanta.

    Serviciile noastre sunt livrate prin 4 componente bine integrate:

    • O echipa bine formata: o echipa de experti in turism pe care o puteti suna in orice zi la orice ora pentru a face rezervari, a cere consultanta si asistenta pentru servicii turistice de bilete de avion si rezervari de hoteluri dar si ajutatoare cum ar fi informatii despre obtinerea pasaportului, a vizei sau detalii despre climat, moneda sau probleme mai putin cunoscute despre alte tari in care calatoriti.
    • Managementul excursiei tale: un sistem online simplu de folosit bazat pe o aplicatie cu care poti rezerva in timp real sau poti gestiona rezervarile deja facute.
    • Gestionarea transparenta a serviciilor: o infrastructura cu un raport foarte transparent al rezervarilor care iti permite nu numai sa vezi, dar sa si intelegi cheltuielile tale.
    • Facturarea centralizata si detaliata: lucram cu un sistem de facturare care ofera intr-un singur invoice complex si bine structurat toate detaliile achizitiei facute.

    Pe scurt, Click Travel nu ofera servicii de turism inpersonale de tip fabrica si nu avem costuri mari pe care sa le includem in pachetele clientilor nostrii. Suntem o echipa de experti in turism bine organizata, construita pe o fundatie tehnica avansata care ne permite sa oferim servicii la un nivel superior.
    Misiunea noastra este sa lansam pe piata un altfel de agentie de turism - una care pretuieste inovatiile dezvoltarii, a noutatii, si rezolva problemele clientilor cu o maxima simplitate si rapiditate (24 / 7)

    Hoteluri, Bilete de avion, Masini de inchiriat si multe altele

    Probabil ca petreceti o perioada destul de mare din timpul dvs pe multe site-uri incercand sa gasiti cel mai bun pret pentru un hotel anume, o companie de zbor care sa ajunga intr-un anumit loc sau pentru transferuri individuale sau de grup de la aeroport catre hotel sau chiar si in alt oras . Click Travel elimina timpul acela pierdut oferind toate acestea intr-un singur loc.
    Sistemul nostru online este conectat la majoritatea furnizorilor de servicii turistice internationali importanti si are legaturi directe cu toate companiile de zbor si cu toate grupurile hoteliere de top din lume, companii de inchiriat masini si multi alti furnizori de servicii turistice.
    Cu Click puteti practic sa faceti cea mai buna alegere pentru toate serviciile dvs turistice intr-un singur loc.
    Fiecare rezervare pe care o faceti cu Click o veti avea pe sistemul onlinie detaliata, de oriunde, in profilul dvs. Datorita acestui profil, puteti crea raporturi cu detalii cum ar fi unde au fost calatorii si care au fost costurile sunt si ele la distanta unui click.

    Pretuirea timpului

    Toata lumea vrea sa gaseasca cea mai buna oferta si trebuie sa recunoastem ca se petrec ore bune pe internet cautand asta. Dar ce ar fi sa gasim toate companiile de zbor, hotelurile, ofertele pentru rent a car, transferurile, asigurarile de calatorie si celelalte servicii tursitice intr-un singur site pentru a cauta ce aveti nevoie o singura data? Asta reprezinta Click Travel.
    De fiecare data cand faceti un search noi cautam cea mai buna varianta disponibila dintr-o plaja imensa de furnizori ca sa va prezentam oferta celui mai bun. De asemenea puteti gasi in sistemul nostru ofertele de discount personale Click. Preturile sunt cu pana la 70% mai ieftine decat la receptia hotelurilor, ca exemplu.
    Cu o simpla cautare, Click asigura cel mai bun deal pentru afacerea dumneavoastra sau pentru dvs insiva. Si in acelasi timp veti salva timp pretios in favoarea companiei, ceea ce va fi un efect garantat apreciat de cei din conducere.

    Cele mai bune oferte pentru tine sau pentru bussines-ul tau

    In spatele scenei, Click are o echipa de oameni care se ocupa de negocierea discounturilor cu furnizorii. In momentul de fata avem integrate peste 3 milioane de rute de zboruri combinate si peste 100.000 de hoteluri din intreaga lume. Si pentru ca Click se focuseaza si pe turismul de bussines, afacerea este in favoarea acestora. Asa ca pe langa negocierea unor apartamente ieftine in Roma, ne focusam si in a oferi discounturi la hoteluri de genul Hilton din Barcelona, sau internet gratuit la cazare, si lista continua.
    De multe ori companiile nominalizeaza un grup individual de oameni sa faca rezervari pentru altii (poate va suna cunoscuta fraza asta asta sau poate sunteti chiar una dintre acele pers?). In aceasta situatie, nu trebuie sa aveti acces doar la rezervarile pe care le-ati facut dvs, dar si la rezervarile facute de ceilalti din acest grup. Pentru asta Click s-a dovedit a fi intotdeauna de ajutor atunci cand persoana principala care se ocupa de asta nu este disponibila sau cand cineva isi pierde numarul de confirmare. Se pot verifica lucruri de genul cine calatoreste azi, sau cand trebuie sa calatoareasca cineva, cine si-a anulat plecarea etc, toate la un click distanta din profilul companiei, economisind timp si implicit bani.

    Importanta rapoartelor

    Cand incepi sa faci rezervari prin Click Travel, incepi sa construiesti o baza importante de date de calatorii. Profilul de administrare iti ofera posibilitatea sa vizualizezi baza acelor date ca sa poti intelege mai repede pe ce cheltuiesti bugetul alocat deplasarilor, cu ce companii calatoresti mai des, unde si cel mai important cine cheltuie cea mai mare parte din buget.

    Suport nonstop

    Click nu este numai o companie face2face, ofera si consultanta si posibilitatea de a rezerva prin centrul telefonic, cu o echipa puternica de experti in turism. Fiecare menbru are experineta necesara in spate de a pune la punct deplasarile dvs de la una ultra-complexa in jurul lumii pana la un billet de avion oneway bucuresti-oradea. Nu exista nicio indoiala ca sunt capabili sa rezolve orice cerere primita.
    Echipa centrului telefonic nonstop Click va poate da informatii legate si de servicii de genul curs valutar, vize, taxiuri, transferuri, aeroporturi, parcari etc. Daca este legat de turism, echipa Click va pune la dispozitie toate informatiile referitoare la intrebarile Dvs.
    Pe langa suportul telefonic si pe email, va este pus la dispozitie si asistenta online, care va da acces la unul din expertii nostri in turism direct pe pagina de internet.

    Contractul cu compania Dvs

    Click Travel a integrat un mod de lucru cu membrii stafful dvs pentru a putea face rezervari fie ca este telefonic, pe mail, fax sau in sistemul online, pentru ca stim ca timpul este essential mai ales cand apar urgente. Daca aveti preturi negociate cu un hotel anume, puteti trimite pe ***** cererea dvs si numarul de intrarie al documentului de negociere si veti avea aceleasi preturi in sistemul online Click.

    Servicii profesionale

    Te gandesti ca ai prea multe plecari de gestionat si nu facem fata ? Mai gandeste-te odata. Multe companii mari deja au angajat Click Travel pentru a se ocupa de managementul intregului program de calatorii. Raza noastra de servicii profesionale este destinata ajutarii celor cu programe de calatorii incarcate care intr-adevar pot scoate ce e mai bun din Click Travel, cuplat la serviciile agreate impreuna de care au nevoie.
    Intalnirile stabilite cu reprezntantul dvs sunt menite sa ofere o perspectiva mai buna asupra cerintelor companiei dvs , asigurand astfel un parteneriat bun, efectiv si de success. Noi ne incurajam clientii sa stabileasca intalniri intre echipa noastra care se ocupa de eplasarile lor si ei, pentru o legatura cat mai buna, mai simpla si mai usoara.
    O echipa dedicata de experti in turism este formata din 3 persoane , fiecare cu o experienta mare in spate in aceasta industie ce garanteaza succesul parteneriatului. Ca si client, veti fi repartizat unei echipe si va fi task-ul lor sa se ocupe de rezervarile calatoriilor dvs zi de zi.
    Asa ca in loc de un call center, o sa puteti vorbi direct cu 3 persoane bucuroase sa va auda, experti in turism, de fiecare data cand veti suna. Veti primi o linie dedicata acestei echipe si o adresa de mail a echipei care se ocupa de rezervarile dvs.
    Rezultatul este o relatie puternica, bazata pe cunostinte, confidentialitate si prietenie.
    Echipa noastra de implementare va oferi asistenta pas cu pas tot drumul parcurs. Primul pas este sa ascultam cerintele dvs, sa intelegem cum ati dori sa vedeti lucrurile functionand. Apoi va sfatuim daca suntem de parere ca unele elemente nu sunt la locul lor, sau va ghidam daca nu aveti idei fixe despre colaborarea ce doriti sa inceapa. Si in cele din urma va solutionam modul de lucru asa cum va fi ok pentru dvs sau echipa dvs.
    Urmatorul pas este sa va ajutam sa migrati toate profilurile de calatorii si rezervarile viitoare la noua casa. Trebuie doar sa ne furnizati informatiile referitoare la deplasarile efectuate pana in momentul inceperii colaborarii.

    Responsabilitatea sociala

    Click Travel a adoptat modelul 1/1/1/1 de raspundere sociala:

    • 1% Profit
      In fiecare an, Cick Travel doneaza 1% din profitul annual cate unei organizatii nonprofit.
    • 1% din Timp
      Fiecare angajat Click Travel este incurajat sa doneze 1% din timpul lui de munca pentru societate. Facand asta, angajatii au experienta si satisfactia binefacerii, oferind acestea si entuziasmul lor si altora, extinzand cultura ingrijirii.
    • 1% din Produs
      In fiecare an, Click Travel doneaza 1% din vanzarile produselor sale organizatiilor nonprofit, in forma accesului la preturi nete prin sistemul nostru online. In felul acesta ajuta organizatiile nonprofit sa se focuseze mai mult timp pe misiunile lor sociale, crescand eficienta si reducand costurile operationale.
    • 1% alaturi de Pamant
      Recunoastem ca munca noastra poate avea un efect direct sau indirect pe plan local, regional sau global. Suntem dispusi sa reducem efectele nocive impotriva mediului inconjurator si sa promovam asta, alaturi de intelegerea si sustinerea folosirii celor trei R-uri care cu care sunt incurajati angajatii si colaboratorii sa o respecte: Reducere, Refolosire, Reparare.

     

    Misiunea noastra consta in a oferi clientilor acces la cat mai multe produse turistice de calitate , oferindu-le cele mai bune optiuni in orice moment. Oferind clientilor nostrii mai multe optiuni pentru aceeasi cerere, oferim implicit mai multe tarife, conducand intr-un final catre o decizie care poate mari economiile.

     

    Suntem in permanenta interesati de noi furnizori. Daca prestati orice serviciu de turism si vreti sa il vindeti prin intermediul Click Travel va rog sa ne trimiteti un email pe *****

    Datele societatii:

    S.C. Mister Achim S.R.L.
    J40/14214/2008
    Cif 24360473

    Conturi bancare:
    RO84 BACX 0000 0004 7155 8000 RON - Unicredit Tiriac Bank
    RO57 BACX 0000 0004 7155 8001 EUR - Unicredit Tiriac Bank
    Swift: BACXROBU
    Capital social: 200 Ron

    Licenta de turism nr. 5662/ 19.04.2010
    Brevet de turism nr. 16307/ 07.04.2010









    Vrei ca informatiile tale sa apara la aceasta categorie? Contacteaza-ne !!! Tel: 0758-644.761




    Va recomandam sa ne vizitati si pe Facebook :

    https://*****

    https://*****

    Am aprecia foarte mult daca ne-ati acorda cate un like.Multumim anticipat.





    Va recomandam sa vizitat si portalul reghinenilor -Reghin Online  .
    Speram ca,informatiile din paginile acestui site sa fie utile pentru dumneavoastra.
    Daca aveti propuneri,recomandari,sesizari,reclamatii sau critici constructive,care sa duca la imbunatatirea continutului acestui site,va rugam sa ni 
    le trimiteti.Va multumim.

    Cu deosebita stima,echipa reghin online - portalul reghinenilor 

     
                                                         Centrofarm pe Facebook

      Vrei sa ajuti la derularea activitatilor si proiectelor Asociatiei filantropice "Timi&Raluca"?O poti face printr-o mica donatie in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin


                                     Sau achizitioneaza, un spatiu publicitar.Acesta va fi inserat in pagina aleasa de tine.


                             Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!



                                                    





    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008