Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA FILAN...

    DIRECTIONEAZA 2% catre AFTR


    De ce să redirectionez? Ce este 2%?



       

                  

                                                     










    De ce să redirectionez? Ce este 2%?

    Conform legii 571 din 2003 privind Codul Fiscal, poti să redirectionezi până la 2% din impozitul pe venit, plătit în anul precedent statului, către o organizatie nonprofit.

     

    Poti opta pentru a redirectiona completând formularul 230 (pentru venituri din salarii) sau 200 (pentru venituri din profesii libere si alte venituri). Aceste formulare sunt emise de Administratia Financiară.

     

    Care sunt beneficiile?

    Redirectionând 2% investesti în schimbarea pe care ti-o doresti în comunitate contribuind la cheltuirea mai transparentă si mai eficientă a banilor publici si la sustinerea cresterii mediului nonprofit. Ajuti astfel la rezolvarea unor probleme sociale pe plan local si national, la cresterea responsabilitătii sociale prin programele de voluntariat dezvoltate de organizatii si chiar la crearea de noi de locuri de muncă în mediul nonprofit.

     

    Trei lucruri importante pe care trebuie să le stiu

    1. Optiunea pentru a redirectiona nu presupune niciun cost din partea ta. Redirectionezi 2% din impozitul pe venit si nu 2% din venitul tău net.

     

    2. Formularul trebuie completat în fiecare an pentru înnoirea optiunii de redirectionare. Redirectionarea se face din impozitul pe venitul plătit deja către stat în anul precedent. De aceea formularele din anul curent sunt datate cu anul precedent.

     

    3. Data limită pentru depunerea formularului la Administratia Financiară este 25 mai.

     

    Ce trebuie să fac?

    Informează-te si alege organizatia nonprofit care contribuie la rezolvarea unei probleme sociale relevante pentru tine.

     

    Descarcă formularul 230 (pentru venituri din salarii) sau 200 (pentru venituri din profesii libere si alte venituri) de pe site-ul organizatiei alese, de pe site-ul ***** sau solicită-l la orice sucursală a Administratiei Finaciare. 

     

    Completează formularul. Pentru multe informatii despre cum să completezi formularul poti da click pe unul din link-urile de mai jos:

     

    Depune-l sau trimite-l prin postă (scrisoare recomandată) la Administratia Financiară de care apartii până la data de 25 mai. Formularul trebuie completat în dublu exemplar in cazul în care îl depui direct la Administratia Financiară. Dacă îl trimiti prin postă e de ajuns un singur exemplar.

     

    Formularul se poate depune si online pe site-ul ***** dacă ai certificat de semnătură electronică.

     

    Atât de simplu!

     

    Si, ca să duci un lucru bun până la capăt, dă vestea mai departe: spune-le si prietenilor tăi despre prevederea 2% si explică-le cât de important este să completeze si ei formularul.

     

    Poti sustine proiectele noastre promovându-le online,prin retelele de socializare precum si in randul rudelor,prietenilor si a cercului tau de cunoscuti.

     

    Care este oportunitatea?

    Oportunitatea este foarte mare având în vedere că în 2013 doar 24,9% dintre cei care pot redirectiona 2% au si făcut-o. În România există peste 60.000 de organizatii nonprofit care au aceleasi dorinte ca si tine: luptă să îndrepte lucruri care dintr-un motiv sau altul sunt strâmbe. Fă-le pe ele ambasadorii dorintei tale de schimbare!

     

    Redirectionează 2% din impozitul pe venit către o organizatie nonprofit si lumea de mâine va fi cu sigurantă mai bună!






    Va recomandam sa vizitat si portalul reghinenilor -Reghin Online  .
    Speram ca,informatiile din paginile acestui site sa fie utile pentru dumneavoastra.
    Daca aveti propuneri,recomandari,sesizari,reclamatii sau critici constructive,care sa duca la imbunatatirea continutului acestui site,va rugam sa ni 
    le trimiteti.Va multumim.

    Cu deosebita stima,echipa reghin online - portalul reghinenilor 


      Vrei sa ajuti la derularea activitatilor si proiectelor Asociatiei filantropice "Timi&Raluca"?O poti face printr-o mica donatie in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin


                                     Sau achizitioneaza, un spatiu publicitar.Acesta va fi inserat in pagina aleasa de tine.


                             Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!

          

     
       
                                       Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!  




                                                     






    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008