Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA FILAN...

    CAZURI sociale - Romania


    Povestea lui Alex de 2 ani din Mures


    Pagina creata si lansata la data de 19 August 2015



    Alex este un copil cu voința de fier pe care vrem sa îl cunoasteti si voi!


    Viata micutului Alex, un copil de 2 ani si 5 luni, a atârnat de un fir de ata timp de mai bine de o luna de zile. Pe 10 aprilie 2015 se afla în curtea bunicilor lui, în comuna Cristesti, judetul Mures. Masina lor a explodat, iar Alex a fost cuprins de flacari. A suferit arsuri, la nivelul mâinilor si a capului, de gradul 3 si 4. Imediat, la fata locului a ajuns un echipaj medical, care a preluat copilul si l-a dus la Unitatea de Primiri Urgente din Târgu Mures. Medicii de acolo au decis ca Alex trebuie sa ajunga la Bucuresti, si imediat a fost transportat cu elicopterul în capitala la spitalul Grigore Alexandrescu unde medicii nu îi dadeau sanse de supravietuire.

    Au urmat mai multe operatii, 5 saptamâni la terapie intensiva si 9 în salon. S-a luptat cu toata fiinta lui sa traiasca, a dovedit tuturor ca e un luptator si ca, în ciuda urmelor pe care incidentul grav le-a lasat asupra sa, nu se va lasa înfrânt. Traieste, zâmbeste, se joaca, dar a ramas cu urme adânci pe trup. Din pacate, Alex nu mai e cum era înainte. Are chipul desfigurat si îi lipsesc degetele de la ambele mâini. Vrem sa îl sprijinim sa-si vindece ranile si sa revina la o viața normala.


    Dosarul copilului a fost evaluat de catre Prof. DR. Mutaf Mehmet de la spitalul Acibadem Bodrum, un specialist foarte bun și unul dintre putinii medici care fac astfel de reconstructii la copii. Acesta este încrezator ca îl poate face bine.

    Prima interventie consta în refacerea pleoapelor si a muschilor respectivi, a nasului, urechilor, cicatricilor faciale, iar a doua va fi pentru reconstructia degetelor de la maini. Prima interventie costa 30.000 de euro, a doua 40.000 de euro, plus cheltuielile de deplasare si de sedere timp de o luna. Interventiile chirurgicale sunt prea scumpe pentru parintii lui Alex, care îsi doresc foarte mult sa-i poata oferi îngerului lor aceasta șansa.


    Împreuna îl putem ajuta sa fie din nou un copil normal!!

    Povestea lui Alex prin ochii matusei sale suna cam asa:


    “A fost unul dintre cele mai grele momente din viața mea. Îl auzeam pe tata cum plânge, pe mama pe fundal care vorbea cu altcineva la telefon. Eu n-am plâns. Știam ca trebuie sa fiu puternica. Acum trebuia sa fiu barbat.
    Alex suferise arsuri grave la nivelul mâinilor și al capului și urma sa fie adus de un elicopter SMURD în București. Am ajuns înaintea alor mei la spital si am încercat sa aflu cât mai multe informații. Era unul din momentele alea în care stiu ca cel mai important e sa fiu eficienta și sa fiu tare.
    […]
    Când a ajuns n-am putut sa-l vedem. Era înfașurat într-o folie asemanatoare cu cea de staniol. Dupa câteva zeci de minute iese cineva si ne anunța ca nu avem ce sa facem acolo, abia mâine dimineața vom afla starea lui reala. Încercam sa nu ma enervez, sa nu tip, sa n-o panichez și mai tare pe Ana care era pe drum în spre București.
    A doua zi de dimineața am fost cu Ana la spital. Ana se topea pe picioare si plângea de-ti rupea inima-n doua. Stiam ca nu trebuie sa o fac si eu. Trebuia sa fiu barbat.
    Ana a intrat la terapie intensiva si a vorbit cu medicii. „E pe moarte!”. „N-o sa mai aiba urechi, nas si nu stim dac-o sa mai vada!”
    Alex a reusit sa treaca peste tot. A reactionat înainte sa fie deconecat si a suferit mai multe interventii de reconstructie. E mai puternic ca mine. E mai puternic decât toti.
    Din pacate, Alex al meu nu mai e cum era înainte. Are chipul desfigurat si îi lipsesc degetele de la ambele mâini. Nimeni nu te pregateste pentru asa ceva. Nimeni nu-ti spune cum poti privi copilul în ochi fara sa plângi ore în sir sa te întrebi cu ce ai gresit.
    Cazul lui Alex are nevoie de cât mai multa sustinere pentru a putea redeveni un copil normal. Alexandru Botorea vede, aude, se joaca si se bucura de viața ca înainte de accident. Pe chip însa i-au ramas urmele luptei lui cu flacarile. Pentru a-l ajuta, las mai jos datele de contact ale verisoarei mele Ana Maria Daniela Botorea.”


    Cont in LEI: RO32BTRLRONCRT0295690001
    Cont in EURO: RO79BTRLEURCRT 0295690001
    Cod swift: BTRLRO22
    Cont PayPall: *****
    Titular conturi: Botorea Ana Daniela.






    El este Alexandru, nepotelul meu de numai doi ani si jumatate. A suferit un accident in urma cu 4 luni, masina bunicilor a explodat iar din nefericire el a fost cuprins de flăcari. In poze se poate vedea cum arata el înainte si cum arata acum. A fost o minune ca a supravietuit cand medicii nu ii dadeau sanse. A fost un luptator si inca este! Va rog,pe aceasta,cale sa il ajutati donând bani. Are nevoie de 30.000 de euro pentru a merge in Turcia pentru prima etapa. Apelez la bunatatea voastra sa il ajutati pentru a deveni un copilas normal. Banii ii puteti dona in conturile

    RO32BTRLRONCRT 0295690001cont lei.

    RO79BTRL EUR CRT 0295690001 cont euro -Ana Maria 

    Va multumesc!













    RO32BTRLRONCRT0295690001 cont lei
    RO79BTRLEURCRT0295690001 cont euro
    cod swift: BTRLRO22
    Banca Transilvania Targu Mures
    Botorea Ana Daniela (mama lui Alex)








    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008