Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA FILAN...

    VOLUNTARIAT in AFTR


    POVESTEA TA AICI




    Pe ***** si pe *****  spunem impreuna povestea voluntariatului.
    Impreuna pentru ca intregul fenomen al voluntariatului inseamna comunitate, colaborare, lucru în echipa. Iar AFTR vrea sa faca echipa cu cititorii sai si sa-i implice în “actiune”. Adica da, CU TINE. Tu esti cel/cea care completeaza alaturi de alte zeci de mii de persoane povestea voluntariatului din Romania. Este o poveste lunga, deosebit de frumoasa si interesanta, iar AFTR isi propune sa inceapa sa o spuna alaturi de tine.

    Ce înseamna asta concret? 

    Orice cititor al AFTR poate sa ne trimita povestea lui de voluntariat sau sa nominalizeze un proiect ori o persoana despre care sa scrie bloggerii nostri. Poate fi vorba de experienta ta intr-un proiect, sau poate proiectul pe care tu l-ai organizat alaturi de colegii si prietenii tai sau in cadrul unui ONG. Ne poti arata impactul pozitiv pe care l-ai adus în societate prin actiunile tale si ale grupului tau, iar AFTR îti va spune povestea pe site si retelele de socializare.

     

    Despre ce poti scrie:

    • Povestea ta generala legata de voluntariat (cum ai inceput, ce te-a determinat, ce ai facut, ce ai invatat, ce le recomanzi celorlalti etc.)
    • Experienta ta dintr-un proiect sau ONG
    • Povestea/Experienta ta inedita legata de voluntariat (ceva iesit din comun, informal, care a adus un impact pozitiv în comunitate)
    • Sfaturi pentru cititori (despre orice legat de ONG-uri, voluntariat, implicare sociala)

     

    Conditiile ce trebuie indeplinite de articol:

    • Articolul trebuie sa fie scris din perspectiva TA si sa-si apartina în totalitate;
    • Autorul trebuie sa fie o persoana, nu o organizatie, iar reclama este interzisa; In articol se poate introduce numele oricarei organizatii non-guvernamentale, mai putin companii si parteneri privati (exceptie fac institutiile statului, care se pot mentiona); Se interzic comunicatele de presa;Pentru astfel de lucruri,AFTR va pune la dispozitie un pachet de servicii de promovare.Detaliile le gasiti pe pagina web dedicata.
    • Fara copy/paste si plagiat. Articolele vor fi verificate în prealabil;
    • Articolul trebuie sa fie insotit de cel putin 2 poze.

     

     Articolele se vor trimite prin email în format .doc, dimensiune font 12, ARIAL sau VERDANA la adresa  *****

     

     ATENTIE !!!

    Trimiterea articolului nu garanteaza publicarea acestuia pe paginile AFTR, daca bloggerii nostri au motive intemeiate de respingere. Toate articolele vor fi verificate de catre un blogger  si vor putea fi partial modificate pentru a corespunde standardelor AFTR.








       
                                   

                  

                                                     



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008