Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA FILAN...

    .


    MESAJ - Catalog prezentare 2



    Prezentare Asociatia Filantropica Timi&Raluca

                                                                            


    Stimata doamna  /  Stimate domn

    Ca urmare a discutiei telefonice,va transmit o scurta prezentare din care sa aflati cine suntem,ce facem si ce va putem oferi.

         Asociatia Filantropica “TIMI&RALUCA”, este o organizatie neguvernamentala umanitara si de caritate, neconditionata politic, etnic, rasial si religios,cu scop nepatrimonial, de ajutorare a persoanelor cu dizabilitati de ordin fizic, psihic si social si a altor categorii de persoane aflate in dificultate., care îsi desfãsoarã activitatea în conformitate cu legislatia în vigoare din Mai 2010, constituit sub formã juridicã de organizare, avand ca date de identificare CIF 26984996.

         Pentru a putea sa ne derulam activitatile si proiectele caritabile,avem nevoie de sprijin si sustinere.

         Deoarece sursele de finantare ale asociatiei provin din donatii,sponsorizari si,cel mai important, contravaloarea serviciilor prestate,va rugam sa analizati oferta noastra si,daca decideti ca va sunt utile,sa achizitionati produse sau servicii oferite de AFTR:


    SERVICII:

    -servicii specializate de coserit (hornar)

    -servicii de consultanta financiara in domeniul asigurarilor, atat obligatorii cat si facultative

    -servicii de promovare on-line

    -servicii de consultanta in vederea despagubirii victimelor accidentelor rutiere

    PRODUSE :

    -comercializare odorizante personalizate.


    Pentru mai mule detalii,va rugam sa:

    1. Vizualizati catalogul on-line (prin accesarea link-urilor de mai jos) 


                                                     

    VARIANTA 1 - vizualizare mai slaba,dar por fi accesate link-urile inserate, VARIANTA 2 - vizualizare mai buna dar nu pot fi accesate link-urile

    Pentru ambele variante,pentru o mai buna vizualizare,va recomandam sa utilizati functia FULL SCREEN


    SAU

    2. Vizualizati prezentarea in format PDF din atasament.



    Cu speranta ca v-am captat atentia si ca veti decide ca merita sa colaboram,va multumesc pentru atentia acordata si astept raspunsul dumneavoastra,prin care sa ne solicitati o oferta personalizata de colaborare,in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra.

     IMPORTANT DE STIUT: serviciile se presteaza pe baza unui contract de prestari servicii iar plata se face pe baza de factura fiscala,deci,sunt cheltuieli deductibile in contabilitate.


    Cu deosebita stima,Marcel Sandru

    Vicepresdinte AFTR

    Tel: 0758-644.761 (reteaua Orange)          

    *****

    *****  

    *****
     




                                                                            

    ***** 



      

    Ati primit acest e-mail dintr-unul din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al Asociatiei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa Dumneavoastra de e-mail a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa Dumneavoastra a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar sau se regaseste in site-urile publice si a fost folosita pentru a va aduce la cunostinta serviciile noastre. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplaceri cauzate de acest mesaj. Mesajul nu poate fi considerat spam, deoarece, in acord cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legea nr. 365/2002, contine toate informatiile de contact ale expeditorului precum si modalitatea de dezabonare (prin e-mail). Apreciem si intelegem intimitatea Dumneavoastra si ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la Dumneavoastra. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa stergeti acest mesaj.
    Asociatia Filantropica "Timi&Raluca",Reghin,Mures,Romania,CIF: 26984996 . Pentru dezabonare,utilizati ***** cu textul "sterge adresa"

                                   

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008